Plattsättare i Kallinge

Duktig och erfaren plattsättare i Kallinge - alla dom bästa plattsättarna samt kakelsättarna i Kallinge finns samlade här hos oss. Bor du i närheten av Kallinge och behöver hjälp med något inom plattor, kakel och plattsättning kan du här hitta de bästa och mest erfarna plattläggare som finns i Kallinge. Som exempel kan du få hjälp med att lägga plattor, plattläggning, kakla och allt annat inom plattläggning i Kallinge genom att kontakta någon av våra 1 olika glasmästare som arbetar i Kallinge nedan.

Plattsättare i Kallinge

Nedan ser du vår kompletta lista över alla plattsättare i Kallinge:

Kallinge Murnings- och Betongarbeten AB
Uttervägen 7
37250 KALLINGE
Plattsättning i Kallinge

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en plattsättare i Kallinge inkluderar plattsättning och plattläggning i Kallinge. Om du behöver hjälp med plattsättning eller plattläggning så kan du kontakta någon av våra plattsättare i Kallinge från listan ovan.

Plattsättarfakta om orten Kallinge

I Kallinge finns som bekant minst en verksam plattsättare och här nedan finner du lite generell fakta om Kallinge.

Kallinge är en tätort och brukssamhälle i Ronneby kommun i Blekinge, belägen vid E22:an strax norr om Ronneby. På orten ligger F 17 Kallinge flygflottilj, denna delas med Ronneby flygplats.

Här kan du läsa mer om Kallinge om du vill veta mer än plattsättning i Kallinge.

I Kallinge hittade vi sammanlagt 1 plattsättare att välja mellan. Om du inte hittar någon plattsättare i Kallinge som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra plattläggare, plattsättare och kakelsättare i Blekinge.