Plattsättare i Karlshamn

Duktig och erfaren plattsättare i Karlshamn - alla dom bästa plattsättarna samt kakelsättarna i Karlshamn finns samlade här hos oss. Bor du i närheten av Karlshamn och behöver hjälp med något inom plattor, kakel och plattsättning kan du här hitta de bästa och mest erfarna plattläggare som finns i Karlshamn. Som exempel kan du få hjälp med att lägga plattor, plattläggning, kakla och allt annat inom plattläggning i Karlshamn genom att kontakta någon av våra 2 olika glasmästare som arbetar i Karlshamn nedan.

Plattsättare i Karlshamn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla plattsättare i Karlshamn:

Colorama Färghuset Österport
Idrottsvägen 2
37430 KARLSHAMN


Golvservice Törneryds AB
Matrosgatan 12
37438 KARLSHAMN
Plattsättning i Karlshamn

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en plattsättare i Karlshamn inkluderar plattsättning och plattläggning i Karlshamn. Om du behöver hjälp med plattsättning eller plattläggning så kan du kontakta någon av våra plattsättare i Karlshamn från listan ovan.

Plattsättarfakta om orten Karlshamn

I Karlshamn finns som bekant minst en verksam plattsättare och här nedan finner du lite generell fakta om Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Här kan du läsa mer om Karlshamn om du vill veta mer än plattsättning i Karlshamn.

I Karlshamn hittade vi sammanlagt 2 plattsättare att välja mellan. Om du inte hittar någon plattsättare i Karlshamn som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra plattläggare, plattsättare och kakelsättare i Blekinge.