Plattsättare i Sölvesborg

Duktig och erfaren plattsättare i Sölvesborg - alla dom bästa plattsättarna samt kakelsättarna i Sölvesborg finns samlade här hos oss. Bor du i närheten av Sölvesborg och behöver hjälp med något inom plattor, kakel och plattsättning kan du här hitta de bästa och mest erfarna plattläggare som finns i Sölvesborg. Som exempel kan du få hjälp med att lägga plattor, plattläggning, kakla och allt annat inom plattläggning i Sölvesborg genom att kontakta någon av våra 4 olika glasmästare som arbetar i Sölvesborg nedan.

Plattsättare i Sölvesborg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla plattsättare i Sölvesborg:

Alexsons Golv & Kakel
Timansv. 19
29435 SÖLVESBORG


Sölvesborgs Kakelservice AB
Industrivägen 3
29439 SÖLVESBORG


Golvläggaren Mcj AB
Utmarksvägen 10
29493 SÖLVESBORG


Bygg & Markanläggning Lars Johansson AB
Jockarps byväg 71
29492 SÖLVESBORG
Plattsättning i Sölvesborg

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en plattsättare i Sölvesborg inkluderar plattsättning och plattläggning i Sölvesborg. Om du behöver hjälp med plattsättning eller plattläggning så kan du kontakta någon av våra plattsättare i Sölvesborg från listan ovan.

Plattsättarfakta om orten Sölvesborg

I Sölvesborg finns som bekant minst en verksam plattsättare och här nedan finner du lite generell fakta om Sölvesborg.

Sölvesborg är en tätort och centralort i Sölvesborgs kommun i sydvästra Blekinge län. Sölvesborg hade 8 401 invånare år 2010. Utanför Sölvesborg ligger Listerlandet. Norr om Sölvesborg ligger Ryssberget där en av Sveriges största bevarade bokskogar finns

Här kan du läsa mer om Sölvesborg om du vill veta mer än plattsättning i Sölvesborg.

I Sölvesborg hittade vi sammanlagt 4 plattsättare att välja mellan. Om du inte hittar någon plattsättare i Sölvesborg som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra plattläggare, plattsättare och kakelsättare i Blekinge.