Plattsättare i Kumla

Duktig och erfaren plattsättare i Kumla - alla dom bästa plattsättarna samt kakelsättarna i Kumla finns samlade här hos oss. Bor du i närheten av Kumla och behöver hjälp med något inom plattor, kakel och plattsättning kan du här hitta de bästa och mest erfarna plattläggare som finns i Kumla. Som exempel kan du få hjälp med att lägga plattor, plattläggning, kakla och allt annat inom plattläggning i Kumla genom att kontakta någon av våra 0 olika glasmästare som arbetar i Kumla nedan.

Plattsättare i Kumla

Nedan ser du vår kompletta lista över alla plattsättare i Kumla:Plattsättning i Kumla

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en plattsättare i Kumla inkluderar plattsättning och plattläggning i Kumla. Om du behöver hjälp med plattsättning eller plattläggning så kan du kontakta någon av våra plattsättare i Kumla från listan ovan.

Plattsättarfakta om orten Kumla

I Kumla finns som bekant minst en verksam plattsättare och här nedan finner du lite generell fakta om Kumla.

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Här kan du läsa mer om Kumla om du vill veta mer än plattsättning i Kumla.

I Kumla hittade vi sammanlagt 0 plattsättare att välja mellan. Om du inte hittar någon plattsättare i Kumla som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra plattläggare, plattsättare och kakelsättare i Örebro.