Plattsättare i Oxie

Duktig och erfaren plattsättare i Oxie - alla dom bästa plattsättarna samt kakelsättarna i Oxie finns samlade här hos oss. Bor du i närheten av Oxie och behöver hjälp med något inom plattor, kakel och plattsättning kan du här hitta de bästa och mest erfarna plattläggare som finns i Oxie. Som exempel kan du få hjälp med att lägga plattor, plattläggning, kakla och allt annat inom plattläggning i Oxie genom att kontakta någon av våra 0 olika glasmästare som arbetar i Oxie nedan.

Plattsättare i Oxie

Nedan ser du vår kompletta lista över alla plattsättare i Oxie:Plattsättning i Oxie

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en plattsättare i Oxie inkluderar plattsättning och plattläggning i Oxie. Om du behöver hjälp med plattsättning eller plattläggning så kan du kontakta någon av våra plattsättare i Oxie från listan ovan.

Plattsättarfakta om orten Oxie

I Oxie finns som bekant minst en verksam plattsättare och här nedan finner du lite generell fakta om Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Här kan du läsa mer om Oxie om du vill veta mer än plattsättning i Oxie.

I Oxie hittade vi sammanlagt 0 plattsättare att välja mellan. Om du inte hittar någon plattsättare i Oxie som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra plattläggare, plattsättare och kakelsättare i Skåne.