Plattsättare i Katrineholm

Duktig och erfaren plattsättare i Katrineholm - alla dom bästa plattsättarna samt kakelsättarna i Katrineholm finns samlade här hos oss. Bor du i närheten av Katrineholm och behöver hjälp med något inom plattor, kakel och plattsättning kan du här hitta de bästa och mest erfarna plattläggare som finns i Katrineholm. Som exempel kan du få hjälp med att lägga plattor, plattläggning, kakla och allt annat inom plattläggning i Katrineholm genom att kontakta någon av våra 0 olika glasmästare som arbetar i Katrineholm nedan.

Plattsättare i Katrineholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla plattsättare i Katrineholm:Plattsättning i Katrineholm

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en plattsättare i Katrineholm inkluderar plattsättning och plattläggning i Katrineholm. Om du behöver hjälp med plattsättning eller plattläggning så kan du kontakta någon av våra plattsättare i Katrineholm från listan ovan.

Plattsättarfakta om orten Katrineholm

I Katrineholm finns som bekant minst en verksam plattsättare och här nedan finner du lite generell fakta om Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Här kan du läsa mer om Katrineholm om du vill veta mer än plattsättning i Katrineholm.

I Katrineholm hittade vi sammanlagt 0 plattsättare att välja mellan. Om du inte hittar någon plattsättare i Katrineholm som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra plattläggare, plattsättare och kakelsättare i Södermanland.