Plattsättare i Kista

Duktig och erfaren plattsättare i Kista - alla dom bästa plattsättarna samt kakelsättarna i Kista finns samlade här hos oss. Bor du i närheten av Kista och behöver hjälp med något inom plattor, kakel och plattsättning kan du här hitta de bästa och mest erfarna plattläggare som finns i Kista. Som exempel kan du få hjälp med att lägga plattor, plattläggning, kakla och allt annat inom plattläggning i Kista genom att kontakta någon av våra 0 olika glasmästare som arbetar i Kista nedan.

Plattsättare i Kista

Nedan ser du vår kompletta lista över alla plattsättare i Kista:Plattsättning i Kista

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en plattsättare i Kista inkluderar plattsättning och plattläggning i Kista. Om du behöver hjälp med plattsättning eller plattläggning så kan du kontakta någon av våra plattsättare i Kista från listan ovan.

Plattsättarfakta om orten Kista

I Kista finns som bekant minst en verksam plattsättare och här nedan finner du lite generell fakta om Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Här kan du läsa mer om Kista om du vill veta mer än plattsättning i Kista.

I Kista hittade vi sammanlagt 0 plattsättare att välja mellan. Om du inte hittar någon plattsättare i Kista som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra plattläggare, plattsättare och kakelsättare i Stockholm.