Plattsättare i Bålsta

Duktig och erfaren plattsättare i Bålsta - alla dom bästa plattsättarna samt kakelsättarna i Bålsta finns samlade här hos oss. Bor du i närheten av Bålsta och behöver hjälp med något inom plattor, kakel och plattsättning kan du här hitta de bästa och mest erfarna plattläggare som finns i Bålsta. Som exempel kan du få hjälp med att lägga plattor, plattläggning, kakla och allt annat inom plattläggning i Bålsta genom att kontakta någon av våra 0 olika glasmästare som arbetar i Bålsta nedan.

Plattsättare i Bålsta

Nedan ser du vår kompletta lista över alla plattsättare i Bålsta:Plattsättning i Bålsta

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en plattsättare i Bålsta inkluderar plattsättning och plattläggning i Bålsta. Om du behöver hjälp med plattsättning eller plattläggning så kan du kontakta någon av våra plattsättare i Bålsta från listan ovan.

Plattsättarfakta om orten Bålsta

I Bålsta finns som bekant minst en verksam plattsättare och här nedan finner du lite generell fakta om Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Här kan du läsa mer om Bålsta om du vill veta mer än plattsättning i Bålsta.

I Bålsta hittade vi sammanlagt 0 plattsättare att välja mellan. Om du inte hittar någon plattsättare i Bålsta som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra plattläggare, plattsättare och kakelsättare i Uppsala.