Plattsättare i Umeå

Duktig och erfaren plattsättare i Umeå - alla dom bästa plattsättarna samt kakelsättarna i Umeå finns samlade här hos oss. Bor du i närheten av Umeå och behöver hjälp med något inom plattor, kakel och plattsättning kan du här hitta de bästa och mest erfarna plattläggare som finns i Umeå. Som exempel kan du få hjälp med att lägga plattor, plattläggning, kakla och allt annat inom plattläggning i Umeå genom att kontakta någon av våra 0 olika glasmästare som arbetar i Umeå nedan.

Plattsättare i Umeå

Nedan ser du vår kompletta lista över alla plattsättare i Umeå:Plattsättning i Umeå

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en plattsättare i Umeå inkluderar plattsättning och plattläggning i Umeå. Om du behöver hjälp med plattsättning eller plattläggning så kan du kontakta någon av våra plattsättare i Umeå från listan ovan.

Plattsättarfakta om orten Umeå

I Umeå finns som bekant minst en verksam plattsättare och här nedan finner du lite generell fakta om Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Här kan du läsa mer om Umeå om du vill veta mer än plattsättning i Umeå.

I Umeå hittade vi sammanlagt 0 plattsättare att välja mellan. Om du inte hittar någon plattsättare i Umeå som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra plattläggare, plattsättare och kakelsättare i Västerbotten.