Plattsättare i Askim

Duktig och erfaren plattsättare i Askim - alla dom bästa plattsättarna samt kakelsättarna i Askim finns samlade här hos oss. Bor du i närheten av Askim och behöver hjälp med något inom plattor, kakel och plattsättning kan du här hitta de bästa och mest erfarna plattläggare som finns i Askim. Som exempel kan du få hjälp med att lägga plattor, plattläggning, kakla och allt annat inom plattläggning i Askim genom att kontakta någon av våra 0 olika glasmästare som arbetar i Askim nedan.

Plattsättare i Askim

Nedan ser du vår kompletta lista över alla plattsättare i Askim:Plattsättning i Askim

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en plattsättare i Askim inkluderar plattsättning och plattläggning i Askim. Om du behöver hjälp med plattsättning eller plattläggning så kan du kontakta någon av våra plattsättare i Askim från listan ovan.

Plattsättarfakta om orten Askim

I Askim finns som bekant minst en verksam plattsättare och här nedan finner du lite generell fakta om Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Här kan du läsa mer om Askim om du vill veta mer än plattsättning i Askim.

I Askim hittade vi sammanlagt 0 plattsättare att välja mellan. Om du inte hittar någon plattsättare i Askim som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra plattläggare, plattsättare och kakelsättare i Västra Götaland.