Plattsättare i Kungälv

Duktig och erfaren plattsättare i Kungälv - alla dom bästa plattsättarna samt kakelsättarna i Kungälv finns samlade här hos oss. Bor du i närheten av Kungälv och behöver hjälp med något inom plattor, kakel och plattsättning kan du här hitta de bästa och mest erfarna plattläggare som finns i Kungälv. Som exempel kan du få hjälp med att lägga plattor, plattläggning, kakla och allt annat inom plattläggning i Kungälv genom att kontakta någon av våra 0 olika glasmästare som arbetar i Kungälv nedan.

Plattsättare i Kungälv

Nedan ser du vår kompletta lista över alla plattsättare i Kungälv:



Plattsättning i Kungälv

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en plattsättare i Kungälv inkluderar plattsättning och plattläggning i Kungälv. Om du behöver hjälp med plattsättning eller plattläggning så kan du kontakta någon av våra plattsättare i Kungälv från listan ovan.

Plattsättarfakta om orten Kungälv

I Kungälv finns som bekant minst en verksam plattsättare och här nedan finner du lite generell fakta om Kungälv.

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Här kan du läsa mer om Kungälv om du vill veta mer än plattsättning i Kungälv.

I Kungälv hittade vi sammanlagt 0 plattsättare att välja mellan. Om du inte hittar någon plattsättare i Kungälv som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra plattläggare, plattsättare och kakelsättare i Västra Götaland.